Norge.

Nu har vi varit i Norge ett par dar. Det har varit fler upplevelser sedan vi hördes senast. Vi har varit på kusinträff i Arvika. Vi lade Cassandra i Strömstad och hyrde en bil som vi åkte i till Arvika. Vi hade sån tur att Tommy och familjen Qvist skulle till Strömstad, just den helgen. De bodde då i båten. De hade bostad och vi båtvakt. Bättre kunde det inte bli. Tack till dom.

I Arvika samlades kusinerna hos Lena och Leif. Vi fick två härliga dagar ihop. Solen sken och Arvika visade sig från sin allra bästa sida. På lördag förmidag var vi sex stycken som var på motormuseet. Det var verkligen värt ett besök. Några gick runt på shoppingtur och fyra kom med tåget.

Som vanligt blev det mycket god mat och dryck. Leif var en hejare på att laga mat. Pratet och skrattet ekade mellan husen. Med andra ord allt var precis som vanligt när vi träffas. Det blir så när pratglada och roliga människor träffas.

Efter Strömstad började vi vår färd norr ut. Efter två dagar var det dags att korsa Oslofjorden. Det gjorde vi naturligtvis när vinden var som starkast. Det var bara att plocka ner grejer som står löst. Jag tycker inte alls om när det gungar så mycket. När vi var i lä igen började jag plocka rätt grejerna. Tror du inte på sjutton att det kom en sån där skrytbåt och for förbi oss, vad hände? Jo alla saker for i durken, min kaffekopp delade sig i två delar. Ja nu har vi ju en halv kopp, om någon ber om det. Hihi.

Vi har lyckats finna bra natthamnar. Det finns gott om fina lugna vikar, och det är många och fina stugor efter stränderna. Tyvärr har de lovat blåsväder några dagar framåt. Men solen skiner och det är varmt och gott. I natt har det varit så varmt så vi har haft ruffkuckan på vid gavel, det är första gången den här sommaren. Man kunde tro man var utomlands, ja ja söderut menar jag förstås.

Nu fortsätter vi vår färd mot Telemarkskanalen.

Ta nu hand om dig så hörs vi snart.

Kram.